Kwaliteitskeukens uit Ethiopië

Europees design

Lokale productie

Passion Furniture

De economische groei in Ethiopië schommelt al jaren rond de 8-10%. De bestedingen voor luxe goederen nemen toe terwijl er schaarste is aan kwaliteit. Keukens, badkamers en sanitair wordt geïmporteerd vanuit het buitenland maar de kwaliteit laat te wensen over. Het is mogelijk om een maatwerk keuken te laten produceren in b.v. Italië maar de levertijd loopt al snel op naar 4-6 maanden. De vraag neemt elke jaar toe en wij zien hier een kans.

Wij geloven in een goede vakopleiding en het leveren van kwaliteit. Een aantal jaren geleden zijn we gestart met een plan om een moderne keukenfabriek op te zetten in Deibre Zeyt. De fabriek staat ondertussen en we verwachten begin 2016 in productie te gaan. Interesse in dit project? We hebben nog vacatures. Mail ons op info@ethiovestments.nl.

 

Vakopleiding houtbewerker

Bijzondere stage in Ethiopië

Werkervaring opdoen in Ethiopië

Samenwerking

Een gedegen vakopleiding voor houtbewerker of interieurbouwer is, in tegenstelling tot Nederland, niet beschikbaar in Ethiopië. Wij geloven in kennisoverdracht van Nederlandse vaklui naar Ethiopische leerlingen. Hiervoor zijn we een unieke samenwerking aangegaan met het ROC A12 uit Ede. Verschillende keren per jaar gaan er groepjes studenten voor een aantal maanden naar Ethiopië om werkzaam te zijn op het project en kennis over te dragen.

 

Aan de slag op een bijzondere locatie?

Heb je ook zin om een stage periode door te brengen in Ethiopië? Vul dan het contactformulier op de website in of mail ons op info@ethiovestments.nl. Studenten van het ROC A12 kunnen rechtstreeks contact opnemen met Adriaan van Doleweerd.

Ben je al werkzaam in de interieurbouw en heb je zin om voor een aantal maanden in Ethiopië te werken? Laat het ons weten, je bent van harte welkom!